{site_title}

De actualitate, în Ortodoxie

Mass-Media în Episcopia Sloboziei și Călărașilor. Imagine și imaginație

– 31.10.2019 07:03 –

Joi, 24 octombrie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Sectorul Mass – Media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, a organizat un atelier de lucru cu titlul „Mass-Media în Episcopia Sloboziei și Călărașilor. Imagine și imaginație”, la sala multimedia a Centrul Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”.

Atelierul a adunat laolaltă peste 50 de preoți, fiind o întâlnire de lucru cu toți deținătorii de domenii web proprii, sustinută de Pr. Arhid. Nicușor-Silviu Dascălu, responsabil de Sectorul eparhial amintit mai sus.

Atelierul a fost ocazionat de implementarea unui nou program informatic prin care, de acum, preoții administratori de site-uri să poată publica un articol prin simpla transmitere a unui e-mail. Programul informatic este implementat în Episcopia Sloboziei și Călărașilor prin Asociația non-profit „Lăcașuri Ortodoxe” și vine să sprijine și să sporească postarea știrilor redactate de către preoții/administratorii Rețelei Informaționale a Eparhiei.

Pentru dinamizarea prezentări noului program s-a realizat un ghid în format electronic text și imagini, dar și un tutorial video. Mai multe amănunte găsiți la (adresa).

Un articol pe aceeași temă poate fi accesat, de asemenea, la (adresa).

Continuă, citind cele mai recente știri,
apăsând aici