{site_title}

De actualitate, în Ortodoxie

Școala în satul traditional. Teatru de păpuși și… roata olarului. Atelier de pictat mobilier

– 08.08.2019 07:36 –

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, fiind desfășurate în parteneriat media oficial Lăcașuri Ortodoxe, continuă programul Școala în satul traditional cu o serie de ateliere interactive și un teatru de păpuși.

Joi, 8 august 2019, intre orele 12:00 - 13:00, trupa de teatru Hocus-Pocus Trulala a pregătit pentru copii și elevi un spectacol de teatru de păpuși.

De asemenea, până duminică, 11 august 2019, între orele 10:00 – 14:00, copiii și elevii interesați au ocazia să transforme lutul într-un obiect decorativ, utilizând roata olarului în cadrul unui atelier de olărit susținut de meșterul Marcel Tănase din localitatea Șișești, jud. Mehedinți.


În același interval orar, la Muzeul ASTRA va mai fi organizat și un atelier de pictat mobilier traditional susținut de meșterul Daria Munteanu, premiat în cadrul Olimpiadei naționale Meșteșuguri artistice tradiționale.

Toate atelierele se desfășoară în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, în zona Etno-Tehno-Parc, Școala din Ticera. Participarea la ateliere este gratuită și se face în baza abonamentului sau a biletului de acces în muzeu.

Continuă, citind cele mai recente știri,
apăsând aici